Utolsó kommentek

Márciusi ösztöndíjak

2007.03.13. 14:22 SZTE JGYPK DJB

A változatosság kedvéért most már valószinüleg négy kifizetési időpont volt/lesz ebben a hónapban.

Március 6-i
értéknappal kerültek kifizetésre az egyszeres tételek (elmaradások, diákcélú támogatás, stb.)

Március 10-i értéknappal kerültek kifizetésre a február-március havi lakhatási támogatások és kiemelt ösztöndíjak. (A demonstrátorok listája a héten lesz csak elfogadva, ezért ők a 20-a utáni számfejtéssel juthatnak hozzá a kéthavi támogatáshoz, 2*6000 Ft-hoz).

Tanulmányi ösztöndíj: várhatóan még a héten számfejtésre kerülnek az új tanulmányi ösztöndíjak március 19-i értéknappal kerülnek kifizetésre (update 03.14. 20:29). A csúszás az ETR-es átlag-lekérdezés hibája miatt történik. Mivel jópár hallgató előző féléve különböző okok miatt nem volt lezárva még múlt hét pénteken, ezért a hónap második felében újra megkapjuk az átlaglistát, és újra kiszámítjuk az ösztöndíjakat - mint az történt tavaly októberben is. Az esetleges különbözetek és az újak 20-a után kerülnek majd számfejtésre.

8 komment

Címkék: ösztöndíj utalás

A bejegyzés trackback címe:

https://dejebe.blog.hu/api/trackback/id/tr5846099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klapka Judit 2007.03.14. 11:47:50

Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy szeptembertől kaptam alaktámot, és aszoctámot is,de ebbena félévben még nem kaptam, és az etr-es kifizetéseknél sincsen feltüntetve, hogy kapom. Ez a nyolcadik félévem, így elvileg még járna..(?) Kihez forduljak, menjek-e be személyesen ( nem tudom meddig nem tudok bemenni,mert tüdőgyulladásom van,és még egy ideig feküdnöm kell), vagy elég emailen keresztül?
EHA kódom: KLJKAAF.SZE
Üdvözlettel,KlapkaJudit

Adry 2007.03.14. 15:22:33

Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy márciusban egy vagy két havi tanulmányi ösztöndíjat kapunk?!
Üdvözlettel: Adry

Gabor 2007.03.14. 16:10:51

Hello! kérdezném,hogy véglegesek-e az ösztöndíjak,mert nem igazán tartom hallgatóbarát és motiváló dolognak azt,hogy majdnem feleannyit kapok a 4,65-ös átlagomra idén,mint a tavalyi 4,3-ra!látom,hogy ujra kiszámoljátok majd az átlagokat,de az elképzelhető,hogy pozitív irányba befolyásol majd?köszi a választ előre is!

Tünde 2007.03.14. 16:32:51

Csatlakoznék Gáborhoz.... én is ugyan ebben a cipőben járok! egy századdal lett rosszabb az átlagom és egyötödét kapom az akkori ösztöndíjamnak!! kérdem én, hogy hogyan ösztönöz ez a tanulásra, főleg h van aki sokkal rosszabb tanulmányi eredményre 4szer annyit kap mint én most! és sokan mások is ugyan ilyen cipőben járnak,hogy az átlagukhoz képest irreálisan alacsony pénzt kaptak.

engem is érdekelne, hogy az újraszámolás után mennyivel változhatnak ezek az össztöndíj összegek!

Gabor 2007.03.14. 18:48:33

Szia Tünde! Én még annyit tennék hozzá az előző hozzászólásomban írtakhoz,hogy tisztában voltam vele,hogy most kevesebbet kapok/kapunk majd,hiszen a 2. félévben már az első évesek is kapnak ösztöndíjat,én nem is ezt vitatom,hanem a csökkenés mértékét!remélem kapunk valamilyen pozitív választ!

dupi 2007.03.14. 19:48:31

Kedves Judit!

A szoctámot újra kell sajnos pályázni, így azt senki nem kapott még.

A laktámok viszont ezen a héten számlára kerültek, ha neked nem történt kifizetés, akkor fordulj az ETR-hez (nézd meg az aktuális félévi státuszodat és finanszírozásodat - aktív és államilag finanszírozott kell hogy legyen). Én csak arra tudok gondolni, hogy a kettőből az egyik nem stimmel.

Személyesen kell intézned a TO-s ügyeidet, így csak akkor tudok segíteni, ha kiderül, mi volt/van a baj.

dupi 2007.03.14. 19:50:35

Adri: egyhavi ment ki, az ösztöndíjak kifizetése egy hónappal csúsztatva van, így még szeptemberben is ezt fogod kapni.
(túl soknak tartod? :)

dupi 2007.03.14. 20:00:11

Gábor és Tünde, a kérdéseitekre inkább egy külön bejegyzésben válaszoltam: dejebe.blog.hu/2007/03/14/tanulmanyi_osztondij

Ott folytathatjuk. Sajnos ez nem alkalmas felület arra, hogy beírjunk mindent, de vagy beírjátok név nélkül a konkrét adatokat (évfolyam, szakok, szakos átlagok), vagy keressetek meg személyesen!
süti beállítások módosítása